2015. szeptember 29., kedd

László sikeresen zárta a programját!



Örömmel adunk hírt róla, hogy az adományoknak, a szociális munkás áldozatos segítő tevékenységének, alapítványunk szakmai támogatásának és elsősorban László kitartásának és céltudatosságának köszönhetően László programját sikeresen zártuk.
László az adományokból vett részt autóvezetői tanfolyamon és júniusban megszerezte B kategóriás vezetői engedélyét. A jogosítvány megszerzésén túl László a Van Esély Alapítvány támogatási programjának ideje alatt munkát talált, ahol jelenleg is teljes állásban, bejelentve dolgozik, sőt, egy használt autót is tudott vásárolni, ami nagyban megkönnyíti eljutását a munkahelyére. Hosszú távú tervei is megvalósulni látszanak, családi kapcsolatai rendeződnek, a közeljövőben kiköltözik a szállóról, szándékai szerint nővérénél fog lakni.
Az együttműködésünk hónapjai alatt László szociális munkásával szorosan együtt dolgoztunk azon, hogy támogassuk Lászlót céljai elérésében. A segítő két esetmegbeszélő csoporton vett részt a Van Esély Alapítvány szakértőjének vezetésével, életútinterjút készített Lászlóval, ami nagyban hozzájárult a sikeres esetkezelői munkájához és a program zárásakor esettanulmányt készített a programban szerezett tapasztalataikról, László fejlődéséről, életének alakulásáról, amit a jövőben anonimizált módon honlapunkon fogunk közzé tenni, ezzel is segítve a hajléktalan emberekkel dolgozó szociális munkások egyéni esetkezelési munkáját.
Még egyszer köszönjük a támogatást!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése