2015. március 31., kedd

Friss hírek Restart programunkról


Lászlónak még december elején gyűjtöttünk támogatást, hogy jogosítványt szerezhessen. Azóta már túl van az elsősegély tanfolyamon, és a napokban a KRESZ vizsgát is sikeresen letette! Nemsokára elkezdi a vezetés-órákat. Gratulálunk László!


Józsefnek február elején gyűjtöttünk támogatást az adjukossze.hu oldalon, festő és tapétázó szerszámokat tudjon venni. József az elmúlt hetekben betegeskedett, de mostanra kapott olyan gyógyszert, amitől helyre állt a szívritmusa. A festőszerszámokat megrendelte, a napokban belefog velük saját megrendelései teljesítésébe. Hajrá József! Jó egészséget kívánunk a feladatokhoz!
Köszönjük Önöknek, hogy támogatásukkal, adományaikkal mindezt lehetővé tették!


Mind László, mind József ügyében megtartottuk az első esetmegbeszélő csoportokat. A Van Esély Alapítvány működésének egyik alapköve, hogy a pályázó ügyfelek szociális segítői számára egyéni konzultációt biztosítunk, így támogatva őket az egyéni esetvitel sikerességében. Restart programunk keretében annyi újítás történt, hogy az esetmegbeszélő csoportokat "kihelyeztük" az intézményekbe, ahol a szociális munkás dolgozik és a támogatott ügyfél él. Bízunk benne, módszereink, tudásunk, esetkezelési, interjúzási tapasztalataink így szélesebb körben válnak ismertté, és támogatni tudjuk evvel a szociális szférát abban , hogy egyéni megoldásokat találjanak minden ügyfélnek.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése